Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor Ventilátoru

Od: bermine odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, vyhrabal jsem nějaký ventilátor který má špatný motor ale bohužel nemohu najít náhradní motor. Dokázal by mi někdo s ním poradit? Děkuji Mimochodem do díry ventilátoru se vejde špička 5mm ořechu ale 6mm tam už musím použít trošičku síly prntscr.com/...

Motor Ventilátoru
Motor Ventilátoru #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co s tím?

Co je to takový ventilátor?

1)motor

2)z plechu nebo plechu udělaná vrtule

3)nějaký držák

4)přívodní kabel a vypínač

? opravdu si myslíš, že je ekonomické shánět náhradní motor?

bermine
hodnocení

Dobrý den, vaší odpověď jsečm trochu nepochopil - Je tam málo informací nebo co?

Málo informací ani ne, ale že se obávám žo to přijde dráže než koupit nový ventilátor.

bermine
hodnocení

Uvidíme na ceně, Teďka jsem ochoten do toho dát nějaké peníze ale samozřejmě pokud bude cena vysoká tak samozřejmně zvážím zakoupení nového ventilátoru

hodnocení

0x

No ty informace*ee* do díry špička ořechu*sok* a kterého 1/4,3/8 nebo 1/2coulového?Napište a já si ho půjdu změřit*smich*.

No teď vážně:na motoru nejsou žádné informace?Ani výrobce?Když tak koupit podle průměru vrtule a díru popř. upravit

Motory třeba zde: elektro-motory.cz/...

bermine
hodnocení

Bohužel, na motoru nejsou jakékoliv snámky informací pravděpodobně tam je pouze měsíc a rok výroby. fotka ventilátoru zezhora: prntscr.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]