Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto ohřívačem? Jestli to funguje jak tvrdí v televizní reklamě?
Běž na Heureka.cz, nech si ho vyhledat, tam vyber Recenze (je jich 20) a pak dole zvol Všechny. A uvidíš sám.
Zkus se podívat třeba sem: teplovzdusne-ventilatory./...
na vytopení místnosti 20m2 potřebujete minimálně 2000W , lépe 3000W , tak si z toho odvoďte, co se asi "vytopí" s 370W...
také je nesmysl uvádět vytápěnou plochu ale správně je vytápěný prosotr v m3 , takže 20m2 a výška 3m je nějakých 60m3
Tohle bude hřát tak maximálně na 1,5m za zády...
Na chalupě mám komůrku asi těch 20 m2.Na podzim,když venku teplota klesla na 10 stC,jsem spustil tento ohřívač a za dvě hodiny se mi podařilo učinit pobyt v komůrce snesitelný.Rozhodně se nedá mluvit o vytopení prostoru.Příkon ohřívače je příliž malý aby nahradil ztráty tepla do okolí.Jen se trochu ohřeje vzduch.Co se týče konstrukce,je docela festovní,vše je v keramice a kiovu,takže nebezpečí požáru je tu malé.Ideální použití je,pouštět si proud teplého vzduchu do postele na nohy.Velmi příjemná.Takže bych tento přístroj neodsuzoval,dělá to,co je v jeho možnostech.
JABRAKA
Nevěřím tomu a nekoupila bych to. V televizních reklamách je spousta nepravdivdivých informací. Jde jim jen o to, jak nachytat důvěřivé lidi, kteří za takový krám vyhodí peníze. Vlastně ty reklamy za to nemohou, ale ti prodejci, kteří si tu reklamu zaplatí. Lidé, kteří tu reklamu vymyslí, jsou placeni za to, aby byla co nejlákavější a tím to pro ně hasne. Nenesou vůbec žádnou odpovědnost za to, jestli ten výrobek odpovídá skutečnosti. Mají zadání, jak nejlépe uvést jakýkoliv šunt a to je jejich práce. A tím to pro ně končí. Takže reklamám v televizi, v novinách a všude jinde, nevěřím. Spoléhám se na vlastní rozum a stačí mi vidět to tintítko a je mi jasné, že to nevyhřeje ani kurník slepicím. To mne jen tak napadlo, ale ani těm slepicím bych to do kurníku nedala...
Ale no takhle.
Funguje to, proč by to nefungovalo. Funguje to přesně tak, že to vytopí i místnost o 20m2 pokud ona místnost má tepelnou ztrátu 370W.
A pro upřesnění...Většina místností o podlahové ploše 20m2 v běžných typech staveb má ztrátu cca 1000W (v případě velmi slušně zatepleného domu) až cca 3000W v případě nezatepleného domu.
Takže si snadno spočítáte kolik těchto topítek ve vašem konkrétním případě potřebujete...Pokud se stále bavíme o místnosti 20m2, potom jich musíte koupit 3-9ks...
nechápu, proč stále vytápíte plochu to by muselo být 20m2 a výška tak 1cm. vytápět plochu je nesmysl, vytápí se 3rozměrový prostor, tady m3 !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.