Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honor 8x

Od: honza01* odpovědí: 2 změna:
Zdravím, máte někdo zkušenost s honorem 8x jestli se za tu cenu vyplatí nebo je lepší koupit jiný? Popřípadě jaký? Cena max 7000kc. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

V této cenové relaci to bude hlavně o osobních preferencích. Já bych třeba nechtěl telefon se skleněnými zády a bát se, že při každém zasunutí do kapsy přibudou další a další škrábance, stejně tak se mi nelíbí výřez displaye. Osobně bych si vybral třeba Nokia 7 Plus.

olinl
hodnocení

0x

Honor 8 má poměrně malé rozlišení displeje (poznáš v 3D brýlých, které se beztak použijí jen do příchozí bolesti hlavy :) ), když natáčíš video, není stabilizace obrazu, musíš na něj koupit pouzdro, protože je hladký a z hladkého padá/sklouzává, občas se sekne, video z telefonu mi nepřijde moc kvalitní, koukat se ale na to dá, ovládání v jedné ruce obtížnější. Systém Android nástavba ze 6 na verzi 7 nabízí přeplácanost nastavení (klasika), baterie už jede druhým rokem a drží se a je zabudována "napevno" -výměna baterie cca 600-700Kč. Cenu nákupní, původní 10 900 bych spíš ohodnotil na max. 8000,-Kč díky všem těmto neduhům, za mě průměrný snad lehce nadprůměrný telefon. Dobrý je "otisk prstu" na otevření telefonu, případně dva doteky na plošku doteku např. svítilna atd. Líbí se mi i rozhraní IR přenosu , kterým telefon můžeš použít jako dálkový ovladač k téměř jakékoli novější televizi. Hlasitost reproduktorů vynikající, basy žádné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]