Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitý adaptér

Od: ethan* odpovědí: 10 změna:

Potřebuji poradit kde se dá koupit adaptér na Lenovo Yoga 510.Mám na adaptéru ohlého samce.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

2x

Kde koupíte ten co jste rozbil netuším, ale jiný co tam bude pasovat koupíte v nejbližším elektru

ethan*
hodnocení

Děkuji... Já jsem právě hledal na Alze ale tam nemaj...

Na Alze? To snad nemyslíte vážně. To vás ten zelenej mimozemšťan úplně ...?

Jdi na CZC.CZ a hledat podle typu toho Lenova. Pokud se v tom nevyznáte, tak by to šlo hledat podle typového označení toho adapteru. Případně zajít osobně na některou z jejich poboček. A samozřejmě - když se obrátíte na libovolnou počítačnickou firmu (i na malých městech jsou takoví soukromníci) tak seženou.

ethan*
hodnocení

Děkuji moc za ten první odkaz samozřejmě i za ten druhý.

hodnocení

2x

Co myslíte tím samcem?Konektor?Tak ten se dá koupit za pár korun

ges.cz/...

ges.cz/...

doplněno 06.01.19 22:26:

Aha,vy máte poškozenou vidlici zásuvky (obr).A je ulomená nebo jenom ohlá?Jestli jenom ohlá tak bych ji normálně zkusil vrátit zpět ale nejprve trochu nahřál aby nepraskla

Rozbitý adaptér

Přesně tak. Kdo umí, umí. Kdo ne, cáluje.

ethan*
hodnocení

Ne, ne, myslel jsem tím zásuvník do zásuvky...

hodnocení

0x

Podle parametrů adaptéru, kdekoli v prodejně počítačů, nebo elektro (Datart, Okay, ElektroWorld apod.).

ri
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]