Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze sehnat díly k tomuto strojku?

Od: li02 odpovědí: 4 změna:
Dobré odpoledne
Mám tento starší strojek Braun 1008 a zajímalo by mě zdali se k němu dá sehnat planžeta, případně břit ale ten by měl být ještě dobrý ale do budoucna by se určitě hodil.
Nevíte kde se to dá sehnat k takto starému strojku? Neznáte nějaký obchod v Liberci a okolí?

Lze sehnat díly k tomuto strojku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

16. července 2018

Dobrý den,
kompatibilita náhradních dílů Braun se určuje podle typového čísla (Type). To najdete na holicím strojku buď pod břitem, výsuvným zastřihovačem nebo u zdířky k napájení. Zdroj: internet

Není to dlouho co jsme kompatibilní planžetu k 40 let starému hol. strojku Braun objednávali, vše v pohodě a strojek jako nový. Chtělo to jen chvíli pátrat na internetu, cena cca 500,-

doplněno 06.01.19 15:05:

braunelpen.cz/... Najdete i jinde.

li02
hodnocení

Děkuji to bude ono
li02

Ještě se chci zeptat zdali se nemůže stát že to bude holit hůř i když si koupím novou planžetu, protože tam je ten břit nebo nůž, nevím jak se to správně jmenuje stále původní...

Dostal jsem ten strojek od známého tak nevím v jakém stavu to je. Přecejen ta planžeta stojí 500Kč a za to bych měl pomalu strojek nový ale jak už mi pár lidí řeklo tak se nebude kvalitou a trvanlivostí rovnat tomuhle tak bych do něj i zainvestoval..

xzdenek
hodnocení

0x

Co aliexpress?

aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]