Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dat titulky do filmu/seriálu?

Od: ma* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,mám stažený seriál a titulky k seriálu a nevím jak je tam vložit. Neporadite mi?
Nevím proč.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vložit do stejné složky a pojmenovat stejně jako díl seriálu.

Druhá možnost, kterou lepší přehrávače umí, je spustit seriál a do okna, kde se přehrává soubor s titulky jednoduše přetáhnout. Ale musí to být přímo jeden soubor s titulky, žádný zabalený zip nebo rar.

hodnocení

0x
Když nenapíšeš na čem to budeš přehrávat a jaký přehrávač používáš tak dostaneš je obecné rady které nemusí fungovat vždy a všude.
ma*
hodnocení

Na počítači *smich*

no vidíte, to jsem naštěstí vaše špatné zařazení otázky do "Elektronika › video a DVD" přehlédl

hodnocení

0x

Třeba tak, jak se tu píše, nebo zde.

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud chcete vložit titulky natrvalo a mít to na DVD, tak to dělá např. program AVIRecomp. Nemusíte to vypalovat, když to nechcete na disku, můžete to mít jen uložené v PC.

sof

AVIRecomp jsem používal, ale nešlo tam dát titulky dle svých představ - barva, tvar a velikost písma. Jen ostré modrobílé písmo, urputně přitahující oči. Možná to nějak funguje, ale sám jsem na to nepřišel. *nevi*

hodnocení

0x

Před časem jsem k naprosté spokojenosti použil starší verzi tohoto programu (ve Win XP). Výsledný soubor ".avi"jsem následně vypálil na disk ve formátu DVD, což ale není pro sledování přímo v PC potřeba.

Už je to pár let, podrobnosti si už nepamatuju. *nevi*

Za časů, kdy jsme si s kámošema půjčovali DVD s filmama, mě titulky napálené na tvrdo do obrazu dost vytáčely. Není žádný problém přibalit soubor srt vedle filmu a dobrý přehrávač si ho najde. Vždycky si ale můžu sehnat lepší titulky nebo jejich použití zakázat. Když je narveš do obrazu tak každému určuješ na tvrdo barvu, velikost písma a soubor který se použije.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]