Nejste přihlášen/a.
To je otázka, co od toho telefonu čekáte. Oboje jsou to už vycházející zařízení, které si drží cenu a prodejnost hlavně jen kvůli značce a image. Předpokládám, že S7 si o aktualizaci na Android 9 může nechat zdát, stejně tak nějakou větší podporu a brzy to stejné čeká i 8. Pokud nejste nijak náročný uživatel, rozdíl poznáte maximálně ve stylu prostředí a designu telefonu, S8+ má větší display, i když díky zahnutí (mě osobně vůbec nesedí) to není zase taková cihla. S8 je pochopitelně výkonější, což běžný uživatel stejně nijak zásadně nepocítí, nesjíždí-li všechny benchmarky, fotoaparát bude plus mínus na podobné úrovni. Osobně Samsung moc nemusím, ničím mě neumí zaujmout, s nižší třídou mám dost nemilé zkušenosti a jediné, co se mi u nich líbí je řada Note.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.