Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi set top box?

Od: hankas® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

nevím jak nastavit set top box na této tv LG 42PQ3000

lg.com/...

Stále mi ukazuje, že neni signál a nebo to neumím nastavit.

Anténu mám zastrčenou v set top boxu,ale dál asi neumím. Mám svojí anténu na střeše domku. Televize jinak hraje normálně.

Mám tento STB shop.atoselektro.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máte nastavenou TV na HDMI a nebo jakou máte zásuvku ze setoboxu? Asi u TV tlačítko imput a dát HDMI a nebo podle toho jakou máte koncovku ze settoboxu:)

Kdoví zda je set-top-box vůbec k televizi připojen :)
hodnocení

Zda mám nastavenou na HDMI,tak to nevím.

Nefunguje mi set top box?
Na televizním ovladaci stisknout Source (nebo Input nebo Vstup) a šipkami na ovladači přejet na Hdmi.
No a pak na set top boxu spusťte ladění
hodnocení

Zkusím děkuji.

Mám takový dojem že z té fotky nemáte připojenou anténu :) První zásuvka vlevo

Nemáte připojenou anténu a očividně ani druhý konec HDMI kabelu do televize.
hodnocení

To vím,jen jsem chtěla vyfotit kabely :) Už mi to jde, moc děkuji :)

Tak vidíte jaký jste šikula*hej**slunce*

hodnocení

No jo,jsem jenom ženská *smich*

Ale šikovná hezký den, hlavně že Vám poradna pomohla*hej*

hodnocení

2x
Nemáte připojenou anténu a očividně ani druhý konec HDMI kabelu do televize. A settopbox do zásuvky na fotce taky ne, ale to jste snad jen odpojila na focení.
Anténu zapojit do RF in, konec HDMI kabelu připojit do televize, obojí zapnout a na televizi pomocí tlačítka source vybrat příslušné HDMI. Potom ovladačem k settopboxu provést ladění programů.

rv*
hodnocení

0x

Hláška znamená, že STB nepřijímá žádný signál. A nepřijímá ho, protože sice máte anténu zastrčenou, ale ještě jste neprovedl naladění kanálů. Takže vezměte ovladač k STB, jděte do menu a proveďte naladění kanálů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]