Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 5 VS. iPhone 4S - který je lepší?

Od: dothe odpovědí: 5 změna:

Čau, už ze začatku vás varuji, že kdo mi napíše do odpovědí něco ve smyslu jako "tvý starosti bych chtěl mít" nebo "kup si samsunga", tak...

Takže teď k věci. Přemýšlím jaký telefon je lepší, jestli iPhone 4S nebo iPhone 5. Normálně bych bral 5 (má lepší procesor,panorama), ale jsem z něho trochu rozpačitý. Má jiný konektor, větší displej, je dvojbarevný (bílý/stříbrný, černý/břidlicový). To mi prostě nějak nesedí. Hardwarově si myslím, že ty telefony jsou na podobné úrovni. No já prostě nevím :(. Jaký telefon je podle vás lepší? A proč?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
No nevím, ale za tu cenu se dá pořídit mnohem lepší přístroj. A dovolená k tomu.

sealsmith*
hodnocení

0x

No já osobně bych bral pětku :) Zkoušel jsem si sice 4S ale technika jde dopředu a 5 ji nahradila.. Vím že to už není prostě to starý "jabko" Jednobarevný a to všechno ale zase hardware to má výkonější tudíž na tom rozjedeš i dýl nový aplikace který budou mít požád vyšší a vyšší požadavky. Třeba já mám Ipod 2G a už na něm skoro žádnou novou aplikaci nerozjedu. Když bych si počkal a koupil si radši trojku. Je větší to je možná výhoda i nevýhoda. Výhoda co se týče dokumentů a například přehrávání videa. Ale Horší to bude pravděpodobně v nošení pětky v kapse. Ale na všechno se dá čase zvyknout. :) Ať už se rozhodneš jakkoliv doufám že budeš spokojenej.. :)

prochy35*
hodnocení

0x

Koho varuješ a proč? Protože se neumíš rozhodnout jaký tel koupit?

Trochu hloupá logika. Vyber si to co se ti zdá lepší a neřeš to

jami*
hodnocení

0x

Osobně bych si iPhone za ty peníze co stojí nekoupil žádnej, ale jinak bych šel do pětky už jen kvůli většímu displeji a výkonějšímu HW.

Ale zas co jsem koukal na kvalitu fotek proti světlu (fialovej nádech), to by mi docela vadilo... ( smartmania.cz/... )

O konektoru radši ani nemluvim, zlatý microUSB použitelný na víc věcí, který má doma alespoň jedno dneska už snad každej a mobil/mp3 si tak nabiješ kdekoliv :)

Ale i tak... jestli na to máš a jsi pevně rozhodnutej, že podpoříš Apple v jejich vychcaný politice, ber pětku :)

hodnocení

0x
Jestli nechceš samsunga, nekupuj iphona 4, který jen z komponetů od samsungu.
4S
- levnější
- menší (lépe se nosí)
- více příslušenství
- "normální" kabel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]