Nejste přihlášen/a.
Dobrý vecer, do vcera mi sel septobox vsechny programky dnes jen nemci..jinak cesky vubec..vubec nevim co stím poradite?
pozemni septo box.Nasel plno programu, co nemela ani spolecna antena .dnes nejde nic jen nemci.
Na tvoji vlastní anténu našel víc programů než na společnou? Nebo jak tomu mám rozumět?
Máš tedy společnou anténu, nebo vlastní?
jednak se poptat sousedů a pak je třeba vědět přesně co nejde, protože se vysílače mohly přeladit na DVB-T2. Zkoušel jsi znovu naladit? Případně vypnout STB ze zásuvky na chvíla a pak zkusit znovu?
Souhlas s navštívením sousedů, poptat na české programy. Pokud máte Strong STR 8211, tak ten jsem dvakrát reklamoval a po třetí mi vypsali dobropis a vrátili peníze.
děkuji ja ten septo box restartovala.a programy cesky najeli uz.takze zatim to jde.vsem vam moc dekuji za info.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.