Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde septobox strong

Od: sarka36 odpovědí: 9 změna:

Dobrý vecer, do vcera mi sel septobox vsechny programky dnes jen nemci..jinak cesky vubec..vubec nevim co stím poradite?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pozemní set top box, nebo klasický satelit?

sarka36
hodnocení

pozemni septo box.Nasel plno programu, co nemela ani spolecna antena .dnes nejde nic jen nemci.

Na tvoji vlastní anténu našel víc programů než na společnou? Nebo jak tomu mám rozumět?

Máš tedy společnou anténu, nebo vlastní?

sarka36
hodnocení

mame spolecnou antenu.mam starsi typ televize a uz nesli zadny programy.tak jsem koupila septobox a slo jich plno i nemci krasny obraz.a dnes jen nemci

Sosedům jdou taky jen němci?

111®
hodnocení

0x

jednak se poptat sousedů a pak je třeba vědět přesně co nejde, protože se vysílače mohly přeladit na DVB-T2. Zkoušel jsi znovu naladit? Případně vypnout STB ze zásuvky na chvíla a pak zkusit znovu?

olinl
hodnocení

0x

Souhlas s navštívením sousedů, poptat na české programy. Pokud máte Strong STR 8211, tak ten jsem dvakrát reklamoval a po třetí mi vypsali dobropis a vrátili peníze.

sarka36
hodnocení

děkuji ja ten septo box restartovala.a programy cesky najeli uz.takze zatim to jde.vsem vam moc dekuji za info.

mirekpirek

Ahoj, máte špatně ten typ Strongu, správně je to Strong SRT 8211.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]