Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet do televize

Od: lorenc* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Provedl jsem výměnu televize, nyní mám FULLHOTV BLAU 48. Internet mám od O2, včetně programů O2 v televizi. V původní televizi byl internet automaticky, v současné není a nejde nijak nastavit, i když to televize umí. Klíč internetu má o jedno místo více, než je možnost dát čísla ve volbě televize. Zeptal jsem se na poradně O2 a ti řekli, že s tím nemohou nic dělat, ať se obrátím na prodejce televize. Náhodou jsem se dozvěděl o vaší poradně, tak se na vás obracím, jestli můžete zjistit zda se s tím dá něco dělat.

Děkuji a přeji hezký den

Lorenc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkrátit délku hesla na wifi. Taky jsem se s tím setkal, délka WPA2 zabezpečení je 8-63 znaků, ale do TV jde vložit třebas jen 20, takže pokud máte 22 znaků dlouhé heslo, máte smůlu.

hodnocení

0x

Prověřil jste vše dobře, zadáváte opravdu správné číslo?

doplněno 04.01.19 14:13:

Když máte televizi od O2, tak máte i jejich modem, nebo podobnou věc, která s televizí musí komunikovat.

hodnocení

0x

Rozhodně se s tím dá něco dělat. Jen by to asi chtělo více rozepsat co a jak. Z tvýho popisu to moc jasný není, tedy není to skoro vůbec jasný. Jen že ti nejde internet v televizi. Rozhodně nebyl ve staré televizi internet automaticky, taky ho někdo musel nějak nastavit.

hodnocení

0x

Máte tuto televizi? Nebo dejte odkaz...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]