Nejste přihlášen/a.
potřebuji se na něco zeptat, konkrétně na sílu zvuku, děkuji
Tak jsem to zavolaala doPhilipsu a mále mě trefil šlak, tv má údajně starý software, je třeba ho změnit, ,poslali mi návod, to jke pro mne ovšem španělská vesnice.to bych nikdy neuměla, navíc je k tomu třena nějaké speciálníusb a poté je třea přeinstalovat cleou tv, to neumím, takže bych za to musela někomui znovu zaplatit. A navíc si nejsem jistá,, zda se zvuk zesílí. V servisu by to udělali, ovše, musela bych i tam přivézt, to neá absolutně šanci, známé nemá žiju sama, tak vážně nevím., co mám dělat.
TV nemá přiojení k internetu, tudíž se aktuzalizace musí dělt přes flešku a můůže mi tu někdo říci, co se stane se s tv, když ty aktualizace dělat nebudu, přece nemohu za to pořád někomu platit
Dobrý den, mám TV Philips, ale o dost starší typ. Hlasitost je tam od 0 do 100 a pro běžný poslech to mám na 20 a pro sluchátka musím dát až 70. A hlavně jsem si v nastavení zvuku vypnul Dolby a efekty. Takže, zkuste si ještě v menu TV pohrát s nastavením pro zvuk (volte jen stereo, přidejte basy a bez efektů). Zdravím!
Pokud tam máte zapnutou volbu Surround, tak ji vypněte. A jinak vyzkoušet i ostatní možnosti zvuku a třeba to bude lepší.
Doplním pro ostatní rádce. Ta TV je nová (viz odkaz), tazatelka má problém se sluchem a menu TV ji zřejmě nastavil pracovník DatArtu (kterého by mohla znovu zavolat, aby ji vše nastavil lépe - hlavně zvuk).
Dobrý den, 1) aktualizace dělat nemusíte (nikdy jsem je neudělal a TV funguje řadu let stále stejně). 2) vyšší hlasitost TV neškodí, ale může rušit Vaše sousedy. Já zvuk před vypnutím TV stahuji a po zapnutí si ho zesílím (aby to nebyl takový náraz do repro v TV a "kravál" hned). 3) tovární nastavení nedělejte - přijdete o své nastavení a zřejmě (až určitě) i naladěné kanály (a jejich přiřazení k tlačítkům na DO). Zdravím!
S hlasitostí zvuku na sluchátka (která prý používáte) jste spokojená?
Přehrání software Philips není nic složitého. Stačí s oficiálních stránek stáhnout nejnovětší instalační soubory. Pokud má TV Android, je to nějakým 700MB, pokud má svůj operační systém, tak cca 50MB. Obsah .zip souboru se nakopíruje na prázdný flash disk. Zapojí se do vypnuté TV a poté zapne. Po naběhnutí TV sama vyběhne tabulka s potvrzením instalace. Stačí jen potvrdit a vše se nainstaluje samo. Na konci stačí znovu potvrdit, TV se restartuje je hotovo. Nezabere to více jak 5 minut.
Jestliže je pro paní problém i naladit si TV kanály, tak bych ji do procesu nahrávání FW z USB určitě netlačil.
ne bohužel, zajímalo by mě, zda má opradu tak slabý zvuk, starou tv jsem pouštěla tak na hlasitost 19 a tuto až na 45 a končí na 50
Pro 111 - no kdyby jsi si včera přečetl nadpis dvakrát tak tu nebudeš snad tolik vyvádět , nezlob se ale musím se Áji zastat.
hele když jsem odpovídal, měla tam jen tohle: potřebuji se na něco zeptat, konkrétně na sílu zvuku, děkuji
Není zřejmé, zda je televizor nový a od začátku není zvuk tak silný, jak má být, nebo televizor normálně hrál a od nějaké doby nebo události se nastavení hlasitosti zvuku změnilo. To je asi pro začátek nejdůležitější informace. Zda to bylo od začátku, nebo od kdy nebo od čeho ..(jestli si někdo, děti nebo kdokoliv, hrál s ovladačem...)?
Není jasné, proč by najednou byl původní software špatný a musel se instalovat nový, co se tím vyřeší? Tahle televize je tak důmyslná a moderní, že je s podivem, proč by se měla ještě víc modernizovt. Má tolik různých možností nastavení všeho možného, že se někde dvě různá nastavení nesešla a hlasitost zvuku nelze správně ovladačem nebo tlačítky na televizoru nastavit. Číslo síly zvuku je jen číslo, jaké číslo je maximum záletí na typu ovládání, někde je do sta, někde do jiného čísla, třeba i jen do deseti (třeba).
Televizor hraje pouze na vlastní vnitřní reproduktory nebo přes nějaké jiné zařízení (domácí kino, PC, hifi věž, apod.)?
V návodu k obsluze (pokud nemáte, klikněte na odkaz, nahraje se vám pdf) na straně 41 je různé nastavení zvuku, například neutrální, hudba, hry, film, zprávy, nebo nastavení výšek a basů, a také jestli je televizor na stěně nebo na podstavci, nebo tajemné nastavení Delta, kterým se také dá nastavit jakási delta zvuku televizoru. Atd.
Možná vám víc než servisák za hodně peněz nějaký šikula z rodiny nebo se sousedství, který má chvilku času, trpělivosti a hodně šikovnosti zvuk televizoru nastaví za kafe a koblížek k tomu dobře a rád.
Philips také radí, co dělat, když je/..., ale je to tak složité, že z toho jde hlava kolem a asi to podle lépe nastaví jakýkoliv šikovný kluk. A když se to nepovede, dá se to vrátit zpátky do továrního nastavení tak, jak se televizor koupil a všechna dobrá i špatná nastavení se zruší a začne se úplně od začátku, jako když si televizor poprvé rozbalíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.