Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat filmy / seriály z HBO GO?

Od: blabab odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda jde stahovat filmy a pohádky z apliakce HBO GO . Filmy a Seriály jsou zde ve velmi dobré kvalitě , ale bez internetu se bohužel nedají přehrát . Jelikož jsem hodně na cestách , kde nemám přístup ( tak moc často ) k wifi tak bych si občas nějký ten film / seriál stáhnul . Předem děkuji za všechny odpověďi . Pěkný den .

Jak stahovat filmy / seriály z HBO GO?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Jedina komfortni moznost je poridit placenou aplikaci, napriklad playon, nebo stahovat z jineho zdroje (kvuli pravidlum nebudu rozvadet). Dalsi moznost je pouzit nejaky rekorder - bud softwarovy v pc nebo miltimedialni centrum k televizi (tam je ovsem problem najit nejake ktere plne podporuje hbo, ale existuji), v obou pripadech ale nahravate to co vidite, takze hodinove video trva nahrat hodinu.
Treti moznost je vybrat si serial od netflixu, ktery ma ale malo obsahu v cestine, takze musite umet anglicky/nemecky/polsky. Na rozdil od hbo ale nekasle na uzivatelskou podporu, takze si skoro vse lze stahnout a sledovat pozdeji bez pripojeni (30 dnu).
pavlik*

Dobry den, zcela jsem uvěřil výše uvedené odpovědi a zakoupil SW playon - bohužel HBO GO lze nahárvat pouze v US. Tak mi je to nanic.

re4zon
Netflix uz nema malo obsahu v cestine, ale ke vsemu uz ma ceske titulky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde stahovat filmy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]