Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E- recept na telefon

Od: gamapolis® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Mám dotaz ohledně e- receptu. Dnes mi poslal doktor recept na mobil a mojí mámě taky. V SMS je internetový odkaz na který když po připojení k wifi kliknu, objeví se QR kód. Ale až budu v lékárně, nemám připojení k internetu, tudíž se ukáže jen SMS s internetovým odkazem. Tak by mě zajímalo, zda mi to vydají, když se mi nenačte QR kód, pouze inernetový odkaz. Ještě tam je identifikátor receptu, což je sestava čísel a písmen. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

7x

ta sestava čísel a písmen stačí

hodnocení

Díky za odpověď.

hodnocení

2x

Odpověď viz výše. Nicméně QR kód lze i uložit jako printscreen do galerie a poté použít. Většina mobilů má aplikaci pro sejmutí obrazovky již od výrobce.

hodnocení

Dobrý den. Ano printscreen jsem udělal a uložil, tak to zkusím takhle. Nicméně u mámy to nejde, má hodně starý hloupý telefon. Ale třeba by šlo SMS přeposlat. Díky.

planetka*
hodnocení

2x

Tady něco? mzcr.cz/...

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]