Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyběr repro k tv

Od: gubaxan® odpovědí: 6 změna:

Zdravim.
Kdo se vyzna, prosim o radu. Nejsem nějaky hudebnik, ale chci do baraku kvalitnější zvuk a basy a aby přes to běžela i telka.
Tak, je lepší koupit domaci kino? Anebo sestavu viz odkazy

Dom.kino alza.cz/...

Sestava

alza.cz/...

alza.cz/...

a možna přidat i tohle alza.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Resil jsem pred dvema tydny totez a po dukladnem hledani na specializovanem foru jsem vybral tohle mall.cz/...
A muzu s klidem rict, ze to byla skvela volba, za tu cenu bezkonkurencni

Myslím, že dobrá volba.

hodnocení

A co to je za znacku denon? Neni lepsi yamaha? Taky kdyz to slozim, tak cena je zajimavejsi. A spise bych asi volil jen bass a 2 predni repra abych nemusel mit nekde kabel za gaucem a premyslet kam umistit ty repra... ale zase tim se ztraci efekt zvuu

Kabel za gaučem nevadí a Denon patří mezi lepší značky v oblasti audio techniky. Pokud chceš kvalitní zvuk, bez rozmístění "beden" se neobejdeš. V návodu pak bývá přesně popsáno, kde musí "bedny" být umístěné a jak je nastavit po zvukové stránce.

re4zon
Yamaha ma sice lepsi povest kvuli historii, ale v tehle cene nebude kvalitnejsi, vychazel jsem z recenzi na zahranicnich webech. Repro totez. Pokud jde ciste o hudbu, tak je treba shanet zesilovac (ne receiver, protoze ma logicky horsi zvuk, ale vice funkci) a kvalitni 2.0 bedny. Nejlepe bazar, protoze se daji koupit 10 let stare kusy s puvodne petinasobnou cenou a ty budou cistotou zvuku uplne jinde. Na filmy je ale podstatne lepsi mit receiver, 5.0 bedny a novejsi standardy (dts, dolby apod.), Prostorovy efekt dela opravdu hodne.

hodnocení

0x
Domácí kino k TV je lepší zvuk než z TV. Rozdíl je velký ale rozdíl oproti dobré sestavě je propastný. Je to investice na dlouho, za mě jasná volba, pokud to peníze dovolí.
Volil jsem před lety Onkyo a Magnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]