Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška-no command- v telefonu aligator

Od: rebur odpovědí: 7 změna:

Zdravím,objevila se nám hláška no command,nelze vubec nastartovat,vždy se objeví ta hláška..zkusila jsem recovery a nic..je to novy telefon.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Pokud je "vyndavací" baterie, tak "vyndat" cca na minutu a opět vložit. Zkontrovat funkčnost. Pokud nenaběhne, reklamovat. Ještě vyzkoušet tovární nastavení (factory reset) . Na reklamaci toto nastavení nemá vliv.
rebur
hodnocení

Tak jsem vyndala baterku a zkusim znovu recovery..není tam psane factory reset...ale recovery mode,pod tím je fastboot mode a další normal boot,a to recovery jsem zkoušela a nic.

olinl
Nepíšeš, jaký máš typ telefonu a nainstalovaný systém, jestli Android, iOS, Windows, Firefox, Symbian, BlackBerry, Palm, Yun či Tizen (z Wikipedie), ale na androidu by to ten telefon měl umět. Jde o současné smačknutí vypínacího tlačítka a tlačítka zvyšování např. hlasitosti a to většinou dvakrát po sobě (po chvíli, po naběhnutí obrazovky s droidem s otevřenými hrudními dvířky) viz. video

(v ruštině).
olinl
Upřesňuji ještě, že ve videu v čase 1:58 pokud chceš spustit na tvém telefonu ten factory reset (nebo jiným názvem hardreset) tak potvrdit yes delette all. Zde psaný další návod pro droida blog.pidisoft.cz/...

rebur
hodnocení

Ahoj,dekuji za skvele video a rady..vše jsem udelala,ale nepodařilo se,dokonce máme uplne stejny telefon jako na videu i stejna chyba se tam ukazuje,tak nechápu..syn stahoval nejakou klavesnici z gogle play,a baglo se mu to,tak to vypl a jak to zapl,už se mu tam objevila tato chyba a konec...

Ten článek me nejde otevřít..*co*

olinl
Víceméně je tam uvedeno písemně, to co je na videu o těch tlačítkách a proč se dělá to tovární nastavení. Je to divné, že po továrním nastavení (pokud se vám povedlo) se telefon nevzpamatoval. Teď se tedy bude muset přehrát znovu " operační systém". V domácích podmínkách to jde také nahrát, ale dal bych to do servisu telefonů nebo jako reklamaci po stažení oficiálního software z google play. Ty telefony se občas seknou, ale většinou to vyřeší to tovární nastavení.

rebur
hodnocení

Děkuji za odpověď.Já koupila tyto telefony dva od stejne značky oboum mým detem a druhy telefon už take nejede,ale ten pro změnu nejde vubec zapnout,večer jsem ho dala normálne na nabíječku,nic se nestahovalo apd..a ráno už nejel vubec..nenačte se nic,,,tak na to už nemám nervy a budu reklamovat...a pokud to pujde,chci jinou značku..každpoádne díky..aspon vím kam se obrátit v případě problému.Tak značku Aligátor S5070 Dual sim nekupovat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]