Ahoj mám problém s mobilním telefonem honor play je to herní mobil. Když jsem si ho koupil tak jel v pohodě. Testoval jsem ho aplikací AnTuTu Benchmark v tu dobu měl 204 000 Bodů. Ale po nějaké době se mi oběvila poznamka že mam dostupnou aktualizaci systému. Slibovala GPU TURBO neboli zvíšení víkonu až o 60% já to tupě nainstaloval a ta aktualizace mi hrozně zpomalila mobil. Hned po aktualizaci jsem testoval mobil tou aplikací (AnTuTu Benchmark) a mobil měl jen přibližně 150 000 bodů nevíte někdo jak to vrátit zpět nebo co stím dělat? Budu moc rád za každou radu. Děkuji.
Zřejmě jediné řešení je odnést mobil do servisu a zeptat se, zda je možný downgrade na původní verzi software. Příště buďte opatrnější,nabídka zvýšení výkonu o 60% moc seriózně nepůsobí.
vernon: co má probůh společného tovární nastavení a stará verze systému? Samozřejmě, že pomoci může, pokud došlo k nějaké kolizi nové aktualizace se starými daty. Jinak to může být záměrné, jak jinak dosáhnout 60% zrychlení? Kromě toho, že AnTuTu je k ničemu a při běžných úkonech rozdíl zřejmě nikdo nikdy nepozná, n6avic tyto benchmarky nebývají moc objektivní, výrobci často schválně upravují systém, aby při jejich spuštění telefon posunul například výkonnostní špičku a hraniční teploty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.