Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat na Lenovo

Od: monika* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se tímto prosím zeptat ohledně pouzdra na Lenovo P70. JSEM ÚPLNÝ LAJK a na internetu už si nevím rady. Potřebovala bych si sehnat flipové pouzdro, které se otevírá jako knížka, nejlépe se silikonovým/gumovým vnitřním obalem, plastový mám již vyzkoušený a moc dlouho nevydrží a je všude rozpraskaný. Vzhledem k tomu, že jsem se na internetu dočetla, že již není dostupný tak mám problém i sehnat na něj pouzdro. Chtěla bych se tedy zeptat zda někdo neví o něčem, kde bych to mohla sehnat či bych se chtěla zeptat na nějakou alternativu? Třeba jestli by pasovalo pouzdro třeba i z jiného modelu Lenova? Či máte někdo zkušenost s univerzálními pouzdry? Předem moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

0x

Beru z Číny

ebay.com/...

monika*
hodnocení

děkuji moc

petrx*
hodnocení

0x

Tady určitě vybereš, jen to zhruba měsíc trvá:

aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]