Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,bratr má nový telefon xiaomi mi a2 lite a po aktualizaci na nejnovější verzi systému,má v levém horním rohu(standartně umístěné hodiny) neustále 9:00,nejedná se o budík.
Poradte mi prosím o co se jedná a jak se toho zavit děkuji za odpovědi,hezký večer a štastný nový rok.
To může být chyba aktualizace. Více se dozví na Miui fóru. Může být rád, že mu telefon funguje. Já když pořídil Xiaomi 3S, tak se mi nainstalovala hned první den aktualizace, která měla v CZ verzi systémovou chybu. Kdo neměl v okamžiku aktualizace sesynschronizovaný telefon z google účtem měl celkem problém. Telefon nešel totiž spustit, musel přes účet restartovat, pak zvolit jako jazyk např. slovenštinu, počkat týden na další aktualizaci kde byla už chbya opravena a pak teprve přenastavit na češtinu.
Takže podle mě se buď vrátit a stáhnout osvědčenou verzi aktualizace, nebo to přežít a počkat na další. U Xiaomi je snad každý týden. Po čase to začne obtěžovat, každou chvíli telefon hlásí novou aktualizaci.
Ale jinak Xiaomi není špatná volba.
Trochu nepřesné informace. V tomto případě jde o Android One, pokud jste nedělal tovární nastavení po aktualizaci, doporučuji provést. Snad to problém vyřeší. Jinak zde popisujete situaci na, v podstatě custom rom, navíc testovací verzi. A jak to tak bývá, s problémy je v takovém případě potřeba počítat. Stabilní verze bývají bez zásadních problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.