Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,prosím jak dostanu nějaké vyzvánění do telefonu android...kde bych ty melodie našel a jak je instaluji do mobilního telefonu?Ty co tam mám jsou moc tiché.Děkuji.
Můžete najít i pomocí počítače na internetu, stáhnout a pak kopírovat do mobilu.
Já jsem si např. vyrobil své vyzvánění. Stáhnul jsem skladbu, ze které jsem si vybral určitou část (je to orchestrálka) a použil jsem jako vyzvánění. Mám to stále i v PC a vždy, když mám nový telefon, tak tu hudbu použiju. Mám proto stále stejné vyzvánění.
Já jsem si na PC stáhl z "Ulož to" složku s názvem "Vyzvánění - jména" (pod názvem "vyzvánění" je tam spousta nabídek). Tu složku jsem dal na paměťovou kartu (je možné ji i do mobilu překopírovat).
Pokud se ta složka přejmenuje na "ringoton", tak se obsah automaticky zobrazuje v nabídce vyzváněcích melodií v nastavení mobilu.
Ke každému kontaktu je potom možné vybrat konkrétní melodii se jménem, takže ihned vím, kdo mě volá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.