Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retina je vázne tak dobra

Od: charger® odpovědí: 3 změna:
Ahoj 3 dny používám jen ipad pro 2018 a ted jsem sel na notebook a svuj android telefon a přijdou mi ty jejich displeje strasne divný a Nehezké a předtím me to tak nepřišlo a voli mi z nich i oci . Jaky natoc mate názor? To je displej a retina AZ tak moc dobrý?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

Jedná se o známý jev. Je na něm založen celý svět reklamy. Když vám například pochybný prodejce prodá super hrnce, tak vám z nich taky bude lépe chutnat. osel.cz/...

hodnocení

0x

Názor na to mám, že to zavání skrytým porušením pravidla Z3. Ale třeba se pletu ;)

Mimochodem, když je ten display tak dobrý, to na něm nejsou vidět ty Vaše překlepy? ;)

hodnocení

0x
Je to o zvyku. Taky bych po používání notebooku s FHD rozlišením už nechtěl notebook s HD rozlišením a když ten obraz vidím, přijde mi hnusný. Přitom dřív mi HD vůbec nevadilo.
Jak se zvykne na lepší, těžko se vrací zpátky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]