Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych dotaz ohledně mobilu Xiaomi Mi A2 Lite 32GB LTE. Kdo s ním máte zkušenosti a mohl by jste mi poradit ohledně stahování písniček? Kam si je mám uložit a tak, aby mi hrála jedna za druhou a nemusela jsem je ručně přepínat?
Ještě bych se chtěla zeptat, jestli nevíte, proč když připojím mobil přes kabel do počítače, tak proč tam mám složku s názvem mobilu prázdnou a nejde do ní nic přetáhnout?
Děkuji
Protože nemáš mobil připojený k počítači... A to uděláš tak, že se přihlásíš do telefonu a stáhneš horní lištu dolů a tam se tě to zeptá v jakém režimu budeš telefon používat a jsou to režimy, nabíjení, přenos dat, přenos fotek a z toho si vybereš... Potom se ti už objeví složky v mobilu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.