Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi Mi A2 Lite 32GB LTE - stažení písní

Od: veronika* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

měla bych dotaz ohledně mobilu Xiaomi Mi A2 Lite 32GB LTE. Kdo s ním máte zkušenosti a mohl by jste mi poradit ohledně stahování písniček? Kam si je mám uložit a tak, aby mi hrála jedna za druhou a nemusela jsem je ručně přepínat?

Ještě bych se chtěla zeptat, jestli nevíte, proč když připojím mobil přes kabel do počítače, tak proč tam mám složku s názvem mobilu prázdnou a nejde do ní nic přetáhnout?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Protože nemáš mobil připojený k počítači... A to uděláš tak, že se přihlásíš do telefonu a stáhneš horní lištu dolů a tam se tě to zeptá v jakém režimu budeš telefon používat a jsou to režimy, nabíjení, přenos dat, přenos fotek a z toho si vybereš... Potom se ti už objeví složky v mobilu...

veronika*
hodnocení

Přihlášená do telefonu jsem a když stáhnu tu lištu, tak se mi tam objeví jen tohle - net, bluetooth, hlasitost, svítilnu, automatické otáčení a spořič baterie. Pak ještě mobilní data, režim letadlo a odeslat , ale na nic z toho nejde kliknout.

to by mělo vyskočit jako USB připojení, hláška, zkusím prozkoumat, zda se nemusí něco zapnout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]