Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set top box

Od: pletiplot® odpovědí: 7 změna:

Vzhledem k blížícímu se konci DVB-T vybírám nějaký set top box. Novou televizi nechci, mám starší TV Sony a stačí mi to, nová televize je podle mě plýtvání. Ale když už to budu kupovat, tak chci, aby to umělo i trochu víc než jen přijímat signál: nějaký timeshift a nahrávání na USB případně na sdílený síťový disk, HbbTV, přehrávání z internetu a optimálně i příjem analogového radia a DAB.

Dopručíte mi něco?

P.S. nechápu, proč se vůbec ještě vyrábějí televize s tunerem. Dávalo by větší smysl prodávat zvlášť obrazovky a zvlášť tunery se vší chytrou elektronikou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Tohle reseni vrele nedoporucuju. Kdyz uz, tak stb a nejake multimedialni centrum zvlast. Jedno zarizeni jsem koupil jako darek (po dlouhem studovani moznosti, prakticky na vsechna byly ohlasy tragicke krome jednoho s cenou 9000 a to je nesmysl) a papirove to sice umi vse, ale funkcnost je tragicka, budu vracet. Konkretne hbbtv funguje kdy se mu chce a pomalu, nektere casti vubec. Ovladani tuneru je bida, nedoresene, napr. spusteni seznamu kanalu automaticky prepne na kanal 1 a nelze s tim nic delat. Aplikace ze storu funguji, ale nejdou plne ovladat atd. Radsi dva ovladace a prepinat vstupy, nez zapasit s ovladanim.
hodnocení

Díky, konečně někdo, kdo k tomu má co říct a jen nešťourá.

hodnocení

0x

A proč spěcháš? Jsi z okolí Prahy nebo tě jen přesvědčily reklamy?

digitalnitelevize.cz/...

Sám si odporuješ. Na jedné straně bys chtěl monitor a přijímač zvlášť, na druhou stranu poptáváš kombajn co by měl umět všechno.

pavelka*
hodnocení

0x
Pro tvé požadavky jsem takový stroj neviděl.
Nejvíce se tomu blíží nějaký satelitní kombo receiver(DVB-T2,S2)s LANem a USB...takový to stroj ovšem nemá ani DAB ani analogové rádio...proč taky...rádií je na satelitu mrtě a DAB je stejně mrtvola.
Cena 6 a více tisíc.

hodnocení

Díky za odpovědi, ale zatím, jste mi moc nepomhli.

Ano, jsem z Prahy a umím si přečíst, že se bude vysílání DVB-T rušit v listopadu.

Rádií na satelitu je sice mraky, ale satelitní anténu nemám a kupovat si jí nebudu. Nepotřebuju 100 kanálů, stejně u televize většinou vytuhnu.

Nevím, proč bych nemohl chtít kombajn, který umí všechno kromě vlastního zobrazení. Pro audio existují hifi věže, které přijímají audio a přehrávají ze záznamu a k tomu jsou zvlášť reprodukční soustavy. Proč bych tedy nemohl chtít zvlášť zobrazovací soustavy pro obraz.

Sám jsem našel tohle: parabola.cz/...

Neumí to FM, ale to už asi chci moc.

pi*

Kombajn, obzvlášť levný nebude moc kvalitní a navíc, pokud drahý a odejde jen část, tak co pak, nákup nového šuntu?

televiznicentrum.cz/...

Cena elektroniky přece není úměrná kvalitě, nýbrž známosti značky a reklamě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]