Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k blížícímu se konci DVB-T vybírám nějaký set top box. Novou televizi nechci, mám starší TV Sony a stačí mi to, nová televize je podle mě plýtvání. Ale když už to budu kupovat, tak chci, aby to umělo i trochu víc než jen přijímat signál: nějaký timeshift a nahrávání na USB případně na sdílený síťový disk, HbbTV, přehrávání z internetu a optimálně i příjem analogového radia a DAB.
Dopručíte mi něco?
P.S. nechápu, proč se vůbec ještě vyrábějí televize s tunerem. Dávalo by větší smysl prodávat zvlášť obrazovky a zvlášť tunery se vší chytrou elektronikou.
Díky za odpovědi, ale zatím, jste mi moc nepomhli.
Ano, jsem z Prahy a umím si přečíst, že se bude vysílání DVB-T rušit v listopadu.
Rádií na satelitu je sice mraky, ale satelitní anténu nemám a kupovat si jí nebudu. Nepotřebuju 100 kanálů, stejně u televize většinou vytuhnu.
Nevím, proč bych nemohl chtít kombajn, který umí všechno kromě vlastního zobrazení. Pro audio existují hifi věže, které přijímají audio a přehrávají ze záznamu a k tomu jsou zvlášť reprodukční soustavy. Proč bych tedy nemohl chtít zvlášť zobrazovací soustavy pro obraz.
Sám jsem našel tohle: parabola.cz/...
Neumí to FM, ale to už asi chci moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.