Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přehrát video z fotoaparátu

Od: mira7* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám natočené krátké videa z fotoaparátu které mi šly přehrát na noteboku. Nevím co se změnilo ale videa mi nejdou spustit. Akorát jedno s označením SDC mi jde přehrát. Videa s označením IMG přehrát nejdou. Kde je chyba jak to opravit? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkrátka IMG je obrázek ne? Se mi zdá, že jste místo natáčení fotil. Jakou má velikost fotka a jakou video?
doplněno 26.12.18 08:19: Aha, tak ne, tak se jen jedná o špatný nastavení videa, natáčení. Zkuste napsat přesný typ ať můžeme najít manuál k postupu správného nastavení.

hodnocení

0x

To jsou jen data, na kartě foťáku bys měl mít ještě nějaký soubor, tak ten překopíruj taky do složky PC, kam přetahuješ videa. Pak by to mělo jít přehrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]