Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dolce gusto MiniMe

Od: kluk odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, dnes jsme si zakoupily výše zmíněný kávovar. Očekávál jsem od něj víc ale mám k tomuto stroji pár otázek. Kapsle co jsou po dvou : dám kapsli č1 a nastavím množství vody dejme tomu na 4. Po ukončení akce v kapsli č1 zbyde fůra vroucí vody a otázka zní, je toto normální? a kapsle již není znovu použitelná? manipulace s vroucí kapslí není moc pohodlná. Dále kapsle č2, vložím a spustím, opět je v kapsli fůra vroucí vody. Také již není použitelná? Když pominu cenu těchto kapslí tak musím uznat že jsem vůl, že jsem něco podobného pořídil. Případně děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pro Dolce Gusto se dají sehnat náhradní tablety které si můžeš sám plnit pokud ti nevyhovuje cenová náročnost těch originálních. Jedna univerzálka nestojí ani 4kč a použiješ ji víckrát. Jestli si do nich dáš nescafe nebo Stsndartni Směs to už je pak jen na tvé chuti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]