Dobrý den chtěla bych se zeptat nefunguje mi Dotyk na mobilu nektera pismena stáhla jsem si více klavesnic ale zábira mi to hodně času nez neco napisi prosím poraďte.
No tak cena displeje není stejná pro všechny mobily . Nikdo tady netuší, co máte za mobil ... Zadedejte si do Googlu " náhradní LCD Displej + dotykové sklo", doplňte typ svého mobilu a uvidíte.
Nefungují Vám stejná písmena u všech druhů klávesnic nebo nefunguje část displeje, kde se tato písmena nacházejí? Zkuste klávesnici zmenšit, orientovat naležato a vyzkoušet, zda se nejedná o vadu dotykové vrstvy. Dělá Vám to třeba i při hraní her? Nebo když píšete ve vyhledávačích?
Odpověď je jednoduchá a moc nepotěší - vyměnit dotyk s displejem. Těžko s tím někdo něco jiného udělá. Pokud je displej prasklý, jak píšete, tak teď už to vzdal i dotyk
Nepíšeš výrobce a typ tvého telefonu. Na Lenovo A2010 dotyková plocha za 180,-Kč, práce cca na hodinu s pečlivostí a opatrností. V servisu kompletní výměna za 600,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.