Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční Dotyk na mobilu

Od: soffi* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat nefunguje mi
Dotyk na mobilu nektera pismena stáhla jsem si více klavesnic ale zábira mi to hodně času nez neco napisi prosím poraďte.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No tak cena displeje není stejná pro všechny mobily :) . Nikdo tady netuší, co máte za mobil ... Zadedejte si do Googlu " náhradní LCD Displej + dotykové sklo", doplňte typ svého mobilu a uvidíte.

karel556*
hodnocení

0x
Třeba suché prsty?

hodnocení

0x
Nefungují Vám stejná písmena u všech druhů klávesnic nebo nefunguje část displeje, kde se tato písmena nacházejí?
Zkuste klávesnici zmenšit, orientovat naležato a vyzkoušet, zda se nejedná o vadu dotykové vrstvy.
Dělá Vám to třeba i při hraní her? Nebo když píšete ve vyhledávačích?

soffi*
hodnocení

Část. Displeje nefunguje mám ho trosku praskly. ale normamlne do teď fungoval az vcera
doplněno 20.12.18 09:58: Co teď co dělat aby to fungovalo.

hodnocení

0x

Odpověď je jednoduchá a moc nepotěší - vyměnit dotyk s displejem. Těžko s tím někdo něco jiného udělá. Pokud je displej prasklý, jak píšete, tak teď už to vzdal i dotyk :(

soffi*
hodnocení

Kolik. Stoji novy displej
olinl
Nepíšeš výrobce a typ tvého telefonu. Na Lenovo A2010 dotyková plocha za 180,-Kč, práce cca na hodinu s pečlivostí a opatrností. V servisu kompletní výměna za 600,-Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]