Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mám cca 2 roky starý Huawei Y5II a už podruhé se mi stalo že se mi baterie z půlky "skokově" vybila na 15%.
Baterie i na stáří jinak vydrží i přes 2 dny jelikož mobil moc aktivně nevyužívám.
Telefon jinak funguje perfektně a po aktulizaci je o dost rychlejší.
Chci se zeptat co to může značit a jak dlouho ten mobil ještě může sloužit.
Pak mě zajímá co je pravda na tom že Huawei sleduje uživatele jejich telefonů. Babiš už je na úřadě vlády kvůli tomuto podezření zakázal, určitě jste o tom už slyšeli.
Řekla bych, že vybíjení možná bude baterií v telefonu. Třeba je stará baterie a potřebovala by vyměnit. Průměrné stáří telefonu je cca 2 roky, je to jenom byznys. Co se týče sledování uživatelů, tak to dělají všechny ,, inteligentní neboli smart telefony. Nemusí tě přímo sledovat, ale stačí, když dáš na instagram fotku...i když jí smažeš, tak se někde ukládá. Facebook ti zase může číst zprávy... Často se stává, že když na FB sdílíš nějaký příspěvek, který by mohl ,,poškodit např. EU, tak ti ho smažou klidně do 5 min, z čehož vyplývá, že to asi někdo sleduje.
Mám už čtvrtý telefon Huawei. poslední mám dva dny zatím spokojenost. Jestli mě někdo sleduje je mi úplně jedno,dle mě je to jen nafouknuté a nejsou na to žádné důkazy zatím. To vybíjení se mi občas stane že to vybyje nějaká aplikace která běží na pozadí a nevypne se jak má. Drží dva dny a někdy za 3 hoďky konec a pak zase kolik měsícú klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.