Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SIM karta do zabezpečovacího zařízení

Od: afteret odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti se SIM kartou do zabezpečovací ústředny? Jde mi o předplacenou kartu, která ale nemá dobu platnosti. Byl jsem zatím pouze u T-Mobile, ale ty mi tam nabízejí tarifní kartu, za kterou budu platit 15 Kč měsíčně za vedení, ale přijde mi to zbytečné, protože poplach nemusí být ani jednou za 10 let. Chci jen na kartu dobít např 200 Kč a nechat to tak být.

Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
afteret
hodnocení

Děkuji, ale i u tohoto tarifu je "platnost". Tady by to znamenalo vždy jednou ročně vyhlásit simulovaný poplach a nechat si naúčtovat za SMS, případně hovor.

Neznám kartu která by byla aktivní neomezeně. Rok je max.

já myslím, že 1,5 Kč ročně není až taková pálka, navíc si tím aspoň ověříte, zda zabezpečovací zařízení vůbec funguje ;)

hodnocení

2x

Vodafon by měl mít přesně pro tyto účely nulový tarif. Vzniklo to postupnou změnou a překlápěním tarifů co se jmenovaly tuším Odepiš nebo tak nějak. Mělo by to být za nulu měsíčně a hovory - SMS za 5 až 30Kč, ale to není podstatné. Vedení bylo za 15Kč jen tehdy když jsem chtěl vyúčtování poštou, pokud mejlem tak skutečná nula.

Měl jsem tyto karty dvě ale už jsem je nechal zrušit.

Nehledej na Internetu ale zajdi do prodejny.

kimbert*
hodnocení

1x

Tarif mini je mimo jiné pro zabezpečovačky emtecko.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]