Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl si přídit nový mobil?

Od: majitelhuaweie odpovědí: 3 změna:

Ahoj

Na brigádě jsem si vydělal docela slušné peníze a jak nevím co s nima tak mě napadl nový mobil. Momentálně mám už poměrně zastaralý Huawei Y5 II (2016) který už dost zaostává v rychlosti systému a i po ostatních stránkách, i ve své době to bylo nic moc, prostě lowend. Nejvíce mě štve špatný foťák i když na to mám zrcadlovku tak dobrý foťák na mobilu je výhodou když u sebe nemám zrovna foťák.

Když se nad tím zaymslím víc tak mi ten telefon i stačí a nový bych nepotřeboval, má svoje mouchy ale lze je přehlídnout. Co myslíte? Není to zbytečná investice? A co by jste mi doporučili za alternativu do cca 4500Kč?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud si chces udelat radost tak si tlf. koupis stejne.
Osobne bych si ty penize odlozil, prijde vhodnejsi situace k utraceni.

vernon
Ano, například alimenty...

kolemjdouci
hodnocení

0x

Koupil bych si ten, co má reklamu zdarma, ale je otázka, jestli nebudou majitele zavírat. *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]