Tak zaprvé: firma se zelenou obludou je předražená, nebrat. Zadruhé: i5 8400 jsou předražené, raději bych vzal ryzen, 6jader a 12 vláken. Zdroj je jaké značky? Rozhodně berte ssd. Kartu s 3GB nebrat.
Prostudujte si: pctuning.tyden.cz/... Raději tsbohemia nebo CZC.Na první pohled tato sestava vypadá daleko lépe než ty, co jste poslala: tsbohemia.cz/...
nisinka
moc děkuji takže ten z ts.bohemia myslíte chybu neudělám,je na vše dobrý?i cenově slušný
Já osobně bych do toho šel, je tam špičkový CPU, hodně RAM, rychlý ssd, grafická karta, kterou mám mimochodem doma a je skvělá. Rozšířená záruka a servis. Ale nestudoval jsem další nabídky, třeba tam mají ještě něco výhodnějšího. Zkuste se zeptat ještě zde: pc-help.cnews.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.