Zdravím, Máti si koupila na gp aqua mail pro - byl ve slevě. Peníze má stržené(ověřeno na výpise z banky). Bohužel jí nepřišlo potvrzení na gmail a v gp se appka stále tváří, jako nezakoupená(visí tam cena ke koupi). Jak a kde to reklamovat? Anglicky moc neumím... Zakoupeno minulý měsíc... Díky za tipy
Zkontrolujte, zda je účet opravdu ten samý. Pokud ano, zkontrolujte SPAM, pokud ani tam nic, napište vývojáři např. pomocí Google překladače. To na komunikaci stačí
Díky za rady. Původně jsem předpokládal reklamaci u google - byl to nákup přes GP. Ale až koktakt na vývojáře přinesl výsledek a peníze byly vráceny. Osobně jsem se s takovým stavem nesetkal a to mám aplikací celkem dost koupených. Máti měla smůlu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.