Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, během focení maturitního plesu mi karta zahlásila chybu, tak jsem ji vyměnil a fotil dál. Teď se chodá fakt, že ve fotoaparátu (Nikon D7500) fotky lze zobrazit, nejde žádná smazat, ani další vyfotit. V PC se ozve zkus připojení zařízení, v seznamu zařízení přibude "Generic SD Card", ale v discích žádné zařízení není. Vím, že se dá obsah karty nějak obnovit, ale za celou kariéru se mi toto stalo poprvé a nevím co s tím.
Děkuji.
Buď kecáš ty anebo ti v Nikonu. D7500 má podle nich jeden slot. Každopádně, nemá ten krám něco jako softvarové zamykání karty? Není omylem tak zamčená?
Ano, v recenzích je napsáno, že uživatelé jaksi nepreferovali zálohování v terénu, tak od něj výrobce u D7500 upustil. To je argument panečku Taky mě to překvapilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.