Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem si objednal set top box a dnes přišel a já najednou zjistil, že jsem opomněl udělat jeden podstatný krok a to se podívat, jestli má scart, protože mám ještě starou televizi, která má jen scart, prostě mi hlava neslouží, jak by měla. Je nějaká možnost, cenově rozumná, jak ho propojit se satelitním přijímačem, že bych použil výstup scart ze satelitního přijímače? Předpokládám, že to nepůjde a že mi nezbude nic jiného, než ho poštou vrátit. Jedná se o tento box czc.cz/...
Děkuji
No vzhledem k tomu, že potřebujete převodník, který je dva až třikrát dražší, tak se vyplatí koupit rovnou nový set top box se scartem. A zboží koupené přes internet můžete vrátit bez udání důvodu. A jestli jde na satelitu HDMI vstup a SCART výstup s příslušnou in/out charakteristikou, tak by to hrát mohlo, ale je to dost kostrbaté řešení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.