Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reproduktory pro autorádio

Od: repro odpovědí: 6 změna:

Nějaký dobrák nám ukradl reproduktory z auta. Byly odnímatelné. Nyní si chci pořídit další, ale chci je co nejmenší, aby nezabíraly moc místa. Nechci vestavěné, nemám je kam dát. Systém 12V. Nechci ani zbytečně drahé, ale ani s malým výkonem, ideál je takový střed. Máte nějaký typ?

doplněno 11.12.18 19:53:

Nevím, co je to RMS, jaký je rozdíl mezi výkonem maximálním a výkonem RMS. U jednoho reproduktoru je max. výkon 80W, RMS výkon 45W, citlivost 91dB, frekvence 70 - 18.000Hz. U druhého je max.výkon 40W, RMS výkon 10W, citlivost 88dB, frekvence 180 - 20.000Hz. Nerozumím tomu. Jaký bude výsledný efekt při poslechu a jaký vliv to má na spotřebu elektřiny či spíše nebude to mít neblahý vliv např. na dobíjení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bohužel chybí základní informace: Typ vozidla + rok výroby. Čím menší repro, tím větší chrastítko = zvuk na ho.no. Systém 12V je nějaký nesmysl.

Podle typu vozidla rád vyberu a poradím.

doplněno 11.12.18 16:52:

Tak to už je dneska problém. Něco jsem našel, nevím, zda to bude vám vyhovovat.

reproduktory-do-auta.heur/...

reproduktory-do-auta.heur/...

doplněno 11.12.18 19:57:

Lepší jsou ty první, subjektivně to moc nepoznáš, hlavně v Trabantu. Použít můžeš bez problémů oboje.

repo
hodnocení

Auto trabant, rok výroby nevím. Dělaly se na 6V, náš je na 12V, moderní auta jsou i na 24V.

repro
hodnocení

Rádio chci také nové. To současné má už něco za sebou, je z druhé ruky, má zbytečně složité ovládání a navíc má menu v angličtině, které nerozumím, takže je mi na nic.

vernon
Žádné auto nemá 24V. Jen náklaďáky a autobusy...

hodnocení

1x

Reproduktory jsou obvykle ve dveřích, nějaké krabičky jsou v autě na nic. Těžko z nich dostanete solidní zvuk.

jabraka*
hodnocení

1x

Vcelku dobré reproduktory jsem koupil od Vetkongů.Mají průměr 12 cm a jsou dvoupásmové.Uprostřed středo basového kruhového je malá eliptický výškáč.Hrají slušně.Ale už jsem je prodal s Formanem.Příklad na trhu: zbozi.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]