Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesouvání fotek na Fb

Od: martinka* odpovědí: 3 změna:
Dobré ráno, s kolegyní nemůžeme přijít jak přesunout fotky z alba do alba jiného v aplikaci Facebook.. Zkoušeli jsme to taky přes Google i se zobrazením stránky pro PC ale bez úspěchu. Kdo ví jak na to? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Každou fotografii na Facebooku lze přesunout na jiné místo.Jen je potřeba najít ikonu pro příkaz.

Kliknutím pravým myšítkem se objeví řada pomocných položek. jako:zobrazit obrázek,,kopírovat obrázek uložit obr.jako:.odeslat e-mailem.Já využívám uložení do PC a pak ji vložím do místa pro foto na FB.Najdete na hlavní straně album,tam je ikona přidat fotky/video.Přidám foto,uložené původní akcí.

JABRAKA

martinka*
hodnocení

@jabraka Potřebuji to pro tel. s Androidem né PC. :) Já právě nechci znova zveřejňovat staré fotky jen nepozorovaně přesunout s alba do alba.

majak
hodnocení

0x

Mám stejný problém, tedy na počítači. Na mém profilu to jde, na stránkách, co jsem založila to jde taky.
Ale na stránkách, co čerstvě spravuji, mi to nejde - jsem správce. Jestli někdo ví, čím to je?
Nebo jak na to?
Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]