Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Jelikož se v tom vůbec ale vůbec nevyznam potřeboval bych poradit
koukal jsem na Sony cyber shot dsc-hx60 což je fotoaparat kolem 5 tis
samozřejmě chtěl bych +- v této cenové kategorii fotoaparat který pořízuje pěkné fotky
ovšem nejsem si jist jestli tady se neplati více za značku
rád si nechám poradit
předem moc děkují
HX-60 je velice univerzální fotoaparát pro běžné amatérské focení, to co nabízí nebo spíš nenabízí nejlepší fotomobil o tom bych ve srovnání s HX vůbec nezmiňoval
Takových dotazů tu bylo letos několik.Laikovi mohu jen odpovědět toto:
Nekupuj si fotoaparát,nebudeš - li ho používat na uměleckou či technickou fotografii.Dnes jsou moderní telefony vybaveny po fotografické stránce lépe,než před pěti léty digitální kompaktní přístroje.Za 4 000 Kč si pořídíte telefon s velmi kvalitním fotoaparátem,který uspokojí majitele při pořízení snímků v rodině,přírodě i sportu.
JABRAKA
Jabraka: Za 4tis telefon s fotoaparátem na rodinu (snad...možná), přírodu (ten bych chtěl vidět) a na SPORT (tak to už je zcela sci-fi, to opravdu ne).
Mám celý album fotografií,martine,kde je soubor od focení svatby po záběry horské bystřiny,dětí venku i doma a řadu portrétů.a mohu říci,že lepší fotičky nevyfotím ani se svým OLYMPUSEM 450.Nehledě na videa.
JABRAKA
Klucí netrapte mne..
Já mám také Xiaomi Redmi 5 Plus, ale že bych s ním udělal lepší fotografie přírody, nebo sportovní fotografie než s dobrým fotoaparátem, to ne..opravdu ne.
jmlc: toto na fotografii přece není sport..A to ještě pomiňme, že na mnoho sportů je potřeba alespoň střední teleobjektiv..
.
děkují za odpovědí ale jak jsem psál, chcí poradit fotoaparát za danou cenu nebo vyvrátit či potvrdit výběr hx60
Vyhozené peníze to nebudou, pokud nemáte zkušenost- a z dotazu je zřejmě, že nikoliv - tak začnete fotit fotoaparátem, sice s určitými kompromisy / omezená práce s hloubkou ostrosti, v určitých ohniskových vzdálenostech horší optická kvlaita,../ ale alespoň nahlédnete do světa opravdovější fotografie a zjistíte, že tento typ přístroje Vám udělá radost a splní očekávání ev se posunete o krůček dále, ale to již budete konkrétně vědět co chcete fotit - a to je naprosto zásadní pro volbu typu aparátu, obkektivů či dalšího příslušenství. Ale to je již vyšší dívčí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.