Nejste přihlášen/a.
Stačí karta, pokud je TV vybavena slotem pro ni.
Měl jsem kabelovku od UPC. Stačil od nich modul s kartou do TV.
Ladinpraha,asi nestačí. Mám balíček od t mobile,tv má svůj slot a když to jejich technik zapojoval,trval na settopboxu od nich. Když jsem to obešel a kartu dal do tv,no signal. Asi potřebují prodat/pronajmout ty jejich settop boxy.
No jo,ono asi záleží na "vychcanosti" poskytovatele. V tom zmiňovaném balíčku mám i internet. V místě,kde chci mít router,mám ze zdi čtyři datové káble,jeden příchozí,tři odchozí - pc,tv,ntb. A ten technik přitáhl router se dvěma odchozími sloty! A jiný prý nemá a s jiným to fungovat nebude... Takže ntb jede na wifi...
Když nestačí dva porty RJ-45 na routru - to je takový nepřekonatelný problém koupit nějaký miniaturní přepínač? Gigabitový je za cca 550Kč.
No,myslíte switch nebo jak se to jmenuje? Problém technicky by to nebyl,jenže - já router dal pod strop,pro něj nachystal jednu zásuvku v dvourámečku,v tom je i záslepka,odkud jdou datové. Switch chce vlastní napájení a já jsem odpůrce rozdvojek. Jde jen o to,jak by to vypadalo...
Ano switch = česky přepínač, i ajťáci používají.
Můžete ho umístit kdekoliv kam máte přivedený kabel z jednoho z těch dvou portů. A kde teda využijete jeho porty.
Napájení je problém, malé přepínače s PoE napájením (tj. napájení po datovém kabelu) neexistují.
Ano,to je právě můj problém. Příchozí data do jednoho místa,pod strop,k routeru. Odtama odchozí k pc,další k tv,úplně jinam a další k ntb,také jinam.Všechny dráty ve zdi,nechci nic podél zdi,v lištách a podobně.Takže bych fakt potřeboval router 1-3,prostě mě nas...štvali,no.Smolík.
Zběžně jsem se po tom kouknul a vidím, že situace se nepatrně zlepšila od té doby co jsem to potřeboval služebně.
Existují už switche které mají i napájení PoE, říká se tomu "PoE PD". Typ na který jsem narazil dodává Lan-shop:
Možná že existují i další typy. Zapojil bych to tak, že port 1 bych vedl někam, kde by mohl být trvale zapojený napaječ, nNpaječe mívají v sobě splitter, takže jsou průchozí pro data. Protože je to jen switch a ne router, tak po datové stránce jsou porty rovnocenné a liší se jen to, který je používán pro přívod napájení a které pro distribuci napájení dál (nebylo by dobré to zaměnit).
Pokud máte v bytě účastnickou zásuvku kab. televize tak vám stačí propojit zásuvku s TV obyčejným koaxiálem.
Pokud od nich budete přijímat nějaký tématický balíček (Film, Sport, Hobby apod.) tak budete muset mít od nich i STB.
Ne vždy. UPC vysílá základní balík cca 40 programů v systému DVB-T, a tento balík mají zdarma k dispozici všichni kteří mají objednaný Internet (i samostatný).
v čem je problém? má to tunery na T i T2, Satelit i Cabel. Pokud máte internet od kabelovky, máte tam i nabídku TV kanálů. Akorát musíte použít příslušný výstup zásuvky. Propojíte kabelem s TV a dáte ladit digitální kanály Kabelové, nikoliv anténu.
tady máte manuály lg.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.