Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednoduché autíčko na kabel

Od: svyjabob* odpovědí: 9 změna:
Chtěl bych si postavit úplně jednoduché "auto" na kabel cca 25 metrů , spíše teda pojízdnou plošinu, cca 10x5x5 cm, stačí aby to jelo rovně, můžete někdo poradit jak na to? co kde koupit? ideálně internetový obchod a co nejlevněji. za dobré odpovědi děkuji mockrát.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, s tím kabelem to vidím jako dost komplikaci. Auto 10x5x5 cm není žádný obr a myslím, že prostě kabel délky 25 neutáhne, nebo jej ten kabel bude stahovat ze směru.

Jako nejjednodušší se mi jeví koupit v hračkárně nějaké levné RC auto a to si modifikovat.

Pochopitelně je možné, že to nevyhovuje - zkuste odtajnit k čemu to má být dobré

svyjabob*
hodnocení

Chci na to vložit outdoor kameru a světlo, 70g + 20g a projet si jeden meziprostor.

No a co něco takového?

jbmodel.sk/...

svyjabob*
hodnocení

promon® tyjo super, to by bylo přesně to co bych potřeboval :D :D , ale právě chtěl jsem se vejít cca do 500,- a vyrobit si to sám, stačil by mi motor na který bych napojil baterku, kardanku a čtyři kola z dětské hračky z tržnice které bych na to připojil, šasí by bylo prostě jen kus latě například, na to celé tu kameru a tenký kabel, a vždy při zapojení proudu by jela, mě jde jen o to dostat pod to tu kameru a zjistit stav "podlahy" ze spod.

hodnocení

0x
Proč to musí být tak malé?
Nejen že to neutahne kabel, ale nepřejede to žádnou překážku.
Používám na to normální RC auto a bez problémů.
Jednoduché autíčko na kabel
Jednoduché autíčko na kabel #2
svyjabob*
hodnocení

Jelikož je prostor vysoký cca 15 cm, ale někde má i jen 12 cm.

V tom případě pak tohle
rover.ebay.com/...
Nebo lepší
rover.ebay.com/...

youtu.be/...
rover.ebay.com/...
Tohle je přesně ten model z videa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]