Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termostat Dixell

Od: kolban odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám v chladícím boxu nainstalovaný termostat DIXELL XR60CX. Vzhledem k tomu že mám chladák v místnosti kde se udržuje venkovní teplota, kompresor přestal spínat a tím pádem i výparník. Na teplotě mi nezáleží, potřebuju jen aby uvnitř cirkuloval vzduch. Dokážete poradit, jak nastavit v menu?

Potřebuju aby výparník s ventilátorem spínal každých 20minut na 10 minut.

logitron.cz/...

Mockrát děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Výparník se sám o sobě nijak nespina. Vyparnik je cast v které je odpařováno chladivo po nástřiku.

kolban
hodnocení

Bylo mi řečeno, že lze nastavit. I v případě, že vnitřní teplota je menší než nastavená, lze nastavit odezvu ventilátoru. Zkrátka potřebuju aby ventilátor spínal v časových intervalech.

hodnocení

0x

Str. 2. vstup do skrytého menu a potom vybrať ventilátor-str.3, a nastaviť položky Fon a Fof.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]