Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace pro Android Auto

Od: houdek odpovědí: 7 změna:
Ahoj! Nevíte někdo prosím o off-line navigaci do telefonu, která pracuje i na platformě Android Auto? Zatím mi fungují jen Waze a Google Maps. K navigaci po Česku jsou super, ale chtěl bych nějakou nedatovou variantu do zahraničí. Klidně bych si za funkční navigaci zaplatil, ale ani TomTomGo, ani proslulý Sygic s Android Auto nejedou. U Google maps mi přijde nešťastné stahování "oblastí", nikoli celého státu. Jak to máte vyřešeno vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podle článku který jsem k tomu na internetu našel jsou ostatní navigace krom google a waze úmyslně blokované. Sygic a spol jsi už vyzkoušel takže ještě zkusit mapy.cz které se primárně jako navigace netváří a tak by mohly pozornosti gůglů proklouznout.

hodnocení

0x

O jakém zahraničí mluvíš? Pokud je to v EU, tak máš data stejně jako u nás. Jedině v zemích mimo EU je nutno to nějak řešit.

houdek
hodnocení

Aha, to jsem netušil. A to se odčítá z objemu dat v rámci tarifu, nebo se účtují zvlášť? Na to se tedy operátora zeptám, díky za radu. Ale stejně bych měl radši v záloze offline navigaci, je to taková jistota, kdyby náhodou...

Použití telefonu je stejné u nás i v jiném státě EU. Liší se jen:

- hovory na čísla zdarma (kamarádi, moje síť a podobně) jsou účtované jako hovory doma do jiné sítě

- hovory do zahraničí z jiného státu EU než CZ (a tedy i do CZ) jsou účtované shodně jako domácí hovory do jiné sítě

- data u nás a v zahraničí jedou ze shodného balíku za domácí cenu (výjimka jsou speciální pouze-datové karty některých operátorů, ty mohou být omezené na území CZ)

nickys
hodnocení

0x

Sygic CAR Navigation.

Pozor, to CAR je důležité. Obyčejný Sygic nejde s AA.

houdek
hodnocení

Ani Sygic Car nejde, odzkoušeno. Jak píše totak, asi budou jiné appky záměrně blokovány, protože jsem zkoušel asi šest různých aplikací a nerozjel jsem ani jednu. Sygic Car jsem zkoušel jako první.
nickys

Tak máte něco špatně, mně to v obyč Fábii s Bolerem funguje.

"Navigace Sygic Car Navigation je navigační aplikace, která je speciálně optimalizovaná tak, aby fungovala s integrovaným systémem infotainmentu vašeho vozidla prostřednictvím připojení chytrého telefonu k palubnímu systému. Prostě jenom připojte navigaci Sygic Car Navigation přes kabel USB do systému infotainmentu vašeho vozidla. Navigaci pak můžete ovládat pomocí tlačítek na volantu, hlasových povelů nebo z dotykové obrazovky. Navigace Sygic Car Navigation je mnohem vyspělejší než systém vaší integrované ..."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]