Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kameru pořídit?

Od: letaddel odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebovala bych radu od někoho zkušeného a kdo se vyzná v kamerách. Shaním nějakou vnitřní kameru na hlídání místnosti. Potřebuji, aby byla možnost nahrávat, přes elektriku (ne přes baterii). Aby se nahrávalo ve smyčce (to znamená staré záznamy, aby se mazaly a dělaly místo pro nové). V objektu nebude wifi. Můj rozpočet je do 3000Kč. Umíte mi poradit nějakou, co splňuje mé parametry?
Děkuji a přeji hezký den,
L

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

1x

A co použít autokameru?

hodnocení

0x
I levné čínské zařízení za cca pětikilo umí nahrávat smyčku.Délka záznamu závisí na velikosti karty kterou dokoupíš a nastaveném rozlišení v jakém snímky ukládá. Pkoud použiješ v sestavě i powerbanku, bude fungovat nekolilk hodin i v případě výpadku proudu. Má to i funkci alarmu s pohybovým čidlem. Pokud v bytě nebude wifi tak se ochuzuješ o možnost ovládat směr který kamera zabírá a možnost sledovat chráněný prostor online.

hodnocení

0x

Podívejte, obecně... Za tři tisíce nemůžete čekat zázraky. Místnost je pro kameru tmavá (ano, i ve dne), takže kamera za ty peníze vám tak akorát nasnímá nějaké čmouhy. Za další nerozumím tomu, jaký druh ochrany máte na mysli, když signál nebude přístupný v reálném čase a smyčka se bude přemazávat.

S tím že když se bude smyčka mazat, je to k ničemu , souhlasit musim ale s tím že kamera nebude mít dost světla, to tě vyvedu z omylu. I ten můj čínskej zázrak za pětikilo co jsem koupil dceři místo chůvicky měl takový přisvícení v infra spektru, že jsi v noci poznal člověka na 25 metrů. Zkoušel jsem na dvoře jak dlouho poběží bez napájení jen z pwerbanky, takže to mám i v úplné tmě otestované.

Právě jsem se ptal na druh ochrany. Člověka od zvířete rozezná ve tmě i mobil :)

No já to myslel tak, že pod nějakých 20m už rozeznáš obličej. Je člověka od koně. Samozřejmě že jde o jiné barevné podání než reálné barvy ale kde v bytě budeš potřebovat dosah 20m. Čím blíž, tím lepší bude vysledek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]