Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám stožár na anténu který se má zasunovat pro potřeby montáže antény ale nemá žádný zajišťovací šroub nebo kolík a nevím jak s tím manipulovat. Znáte někdo jak to funguje?

0x
doplněno 10.12.18 13:19: Buď zase servis za cca. 500 a výš nebo řešení svépomocí s google.com/...
Děkuju. Taky mě napadlo to otočit sikovkama ale nevím jestli je tam závit nebo je to klín. Nejhorší je dostupnost kdy se musí stát na rámu výlezu aby se tam dosáhlo a to s mým strachem z výšek je katastrofa, jen to vyfotit bylo na několik pokusů. A mám strach když s tím budu špatně manipulovat že to zajede a bude po srandě protože na stožáru mám ůplně nahoře síto a pod ním wifi anténu. To síto bych chtěl pootočit trochu do prava na krašov ale s tím bych zase měl mimo wifi. Ten co mi montoval wifi si stoupnul na komín.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.