Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stožár antény

Od: fstiller odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám stožár na anténu který se má zasunovat pro potřeby montáže antény ale nemá žádný zajišťovací šroub nebo kolík a nevím jak s tím manipulovat. Znáte někdo jak to funguje?

Stožár antény

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Případne mi to jak tyč od mopu .. tj. Otočit tím kroužkem, tím to povolíte, vytáhnete a zase se utáhne. Nebo může být pod tím kroužkem zarážka... Jde to odšroubovat sikovkama?
doplněno 10.12.18 13:19: Buď zase servis za cca. 500 a výš nebo řešení svépomocí s google.com/...

fstiller
hodnocení

Děkuju. Taky mě napadlo to otočit sikovkama ale nevím jestli je tam závit nebo je to klín. Nejhorší je dostupnost kdy se musí stát na rámu výlezu aby se tam dosáhlo a to s mým strachem z výšek je katastrofa, jen to vyfotit bylo na několik pokusů. A mám strach když s tím budu špatně manipulovat že to zajede a bude po srandě protože na stožáru mám ůplně nahoře síto a pod ním wifi anténu. To síto bych chtěl pootočit trochu do prava na krašov ale s tím bych zase měl mimo wifi. Ten co mi montoval wifi si stoupnul na komín.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]