Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochranná fólie a obrazce na displeji

Od: mob odpovědí: 4 změna:
Po nalepení fólie na displej mám takovýhle flek, pomůže nová fólie nebo čím by to mohlo být? Fólie stala 200 Kč a je mi líto ji hned vyhodit
Ochranná fólie a obrazce na displeji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jsou to tkzv. Newtonovy kroužky, vznikající interferencí světla mezi dvěmi průhlednými materiály a strašně tenkou vrstvou vzduchu mezi nimi.

nickys
hodnocení

1x

Klid, toto časem zmizí.

Napříště doporučím nekupovat folii za dvě stovky u českých překupníků, ale raději rovnou ochranné sklo třeba na ebayi, za 36 korun i s dopravou do místa bydliště.

olinl
Jen přidám vlastní zkušenost: Nepodařilo se mi ochranné sklo bez popraskání "sundat/odlepit" z porouchané dotykové části telefonu, a to jsem zkoušel plastovým nožíkem. Prostě to sklo je křehké při "ohybu". Fólie je sice měkčí, ale v případě úspory/nouze se dá použít znovu.

111®
hodnocení

0x

odmastil jsi to? před lepením

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]