Nejste přihlášen/a.
Mám tuto soustavu připojenou k receiveru, který spolu s rekorderem a přehrávačem tvoří dohromady domácí kino. V manuálu se nikde nepíše, že by to mělo jít napojit na telefon. Je to v podstatě šestikanálový zvuk.
Proč by to nešlo napojit na telefon jakožto na kterýkoli zdroj zvuku, pokud má telefon jack? Do mobilu dáš jack, na druhé straně kabelu bude cinch červený černý, který do geniusu píchneš do 2-ch INput
feraxi, ty možná mluvíš o zvuku 5.1, V tom případě jsi mimo mísu. Bavíme se tady o napojení zdířky mobilu. Tazatel se ptá, jak zapojit telefon.
Já mluvím o tom, že z telefonu nedostane zvuk 5.1, takže ta soustava nebude využitá pro účel, ke kterému je určená.
To je sice hezké, ale tazatel nehodlal bádat nad tím, jak dostat 5.1 zvuk z telefonu, který to ani neumí. Prostě chtěl napojit stereo zvuk na příslušnou sestavu a to lze, narozdíl od tvého tvrzení, že v manuálu tato možnost není...
ernie® - OK, vycházel jsem z toho, že pokud mám sestavu 5.1 a chci ji plnohodnotně využít, s připojením k telefonu to nelze. Podle dotazu konstatuje, že chce využít sestavu 5.1.
Ze dvou kanálů nelze udělat šestikanál. Možná nějakej pseudozvuk. V tom případě sestava 5.1 je zbytečná. Aby hrálo ze všech beden to samé, není k ničemu.
Nechápu, proč by nemělo vše hrát? Máte všechny satelity (repráky)? Pokud ano, tak po zapojení budou hrát všechny. Samozřejmě si mužete zapojit i pouze přední, ale poté soustava 5.1 ztrácí smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.