Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace windowsu

Od: sklar® odpovědí: 8 změna:

dobry vecer nainstaloval jsem si na stolni pocitac windousv 7.instalace probehla v poradku ale nejde se pres sitovy kabel prihlasit,dvd s windousem neni original bylo vypalovane, nevite jak se pripojit?

doplněno 05.12.18 06:50:

dekuji vsem co me radí,

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, obecně - po skončení instalace OS Windows je fajn hned se podívat do Správce zařízení a tam uvidíte, kde jsou případně chybové otazníky či vykřičníky - tam je potom nutné doinstalovat ovladače. Ve Správci zařízení musí být vše bez otazníků a vykřičníků (jinak budou s PC problémy). Zdravím!

Přesně tak. Na co se hrabat do počítače a pátrat po tipu motherboardu když to je ve správci zařízení. Klikni pravou myší na tento počítač vyber vlastnosti a tam máš i správce zařízení kde je výpis všech komponent.

olinl
hodnocení

1x
Jak píše přispivatel nade mnou-chybí ovladače/drivery pro Lan kartu/síťový adapter. Většinou se tyto drivery nachází na CD matherboardu/základní desky tvého počítače (dávají ho k PC výrobci či počítačoví pracovníci při sestavování na zakázku) nebo si název základní desky vyhledej přímo v počítači po odkrytí bočního/horního plechu(pokud tam není plomba) a podle označení/názvu základní desky stáhni na flashdisk z jiného PC či notebooku z internetu ony drivery a nainstaluj do svého PC.

Ono to obecně chce sehnat to CD k základní desce a nainstalovat všechny ovladače.

hodnocení

0x

Pravděpodobně nebude nainstalovaná síťová karta... budete se muset mrknout po ovladačích pro tu konkrétní kartu, kterou máte.

svet*
hodnocení

0x
driver booster stáhni si tento program o vše se postará sám a nainstaluje.
Jen se pro jistotu zeptám - driver booster neznám , ale tyhle programy, pokud byly zdarma tak buď nefungovaly, nebo se ti snažily vnutit nějaký další samozřejmě placeny soft stejného vyrobce. Máš ho vyzkoušeny na vlastní kůži? Ja to nevyužiju, Ja se s Windows zase na dlouho rozloučil ale ptám se protože jsem s tím už kdysi zkušenosti mel.
svet*
Musíš mít plnou verzi jinak ti to vyhledá pouze co ti chybí v PC a doporučí plnou verzi. Ta se dá sehnat ale nebudu psát jak. Potom to nabízí IObit to čistič PC ale při instalaci driveru můžeš odmitnout aby se Iobit nainstaloval. Ja s tim mám dobrou zkušenost stahnul mi do PC veškeré kodeky a i nainstaloval kartu ATI radeon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]