Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Máme televizi Samsung UE40H5500 a přestala tam fungovat wifi.Nejde tam nic naladit.televize byla restartovaná a od té doby se jen načítá obrazovka.
Děkuji za případné rady jak na to
Vídím, že máte Lepší.Tv jako já.Mám to propojené kabelem.Router s boxem a samozřejmě box s TV.Šlape to bez problémů.Do Wi-Fi bych nešel protože signál nestačí přenést HD kanály.Já to vidím na restartování TV boxu,ne televize. Kdyby nefungovalo připojení WiFi, tak by tam nebyl vůbec žádný obraz.Vypojit box od napájení a znovu po nějaké době nastartovat.Pokud nepomůže,restartovat box podle příručky,která byla u toho.Ostatně , příručka lze stáhnout z webu –
No tak tazatel by měl dotaz upřesnit, ať to neřešíme z různých pohledů. Já to chápu tak, že TV vysílání jede normálně, jen nefunguje WiFi, kterou má tato televize zabudovanou, nedostane se s ní teda na internet. Mám taky takovou, jen jiný typ, a když nefungovala WiFi, pomohlo to, co jsem psal výše. Žádné nové nastavování sítě nebylo třeba, protože se nic neresetuje. Je to vlastně takový "restart PC".
Restartovaná znamená vyplá nebo odpojená od sítě? Už se mi objevil také problém s WiFi u mého Samsungu - pomohlo vytáhnout TV ze zásuvky, po cca 3 minutách znovu zapnout. Pak bylo vše OK.
Ano máme Lepší tv a televizi není připojena přes router ale přes WIFI,televize byla restartovaná (dána do továrního nastavení)a vše se muselo nastavit znova.Včera jsme volali na vzdálenou podporu od Samsungu a dnes by mél nékdo od nich zavolat a bude se obnovovat nějaká aplikace,která zpomaluje a stále načítá.
Všem děkuji za komentaře a čas.který jste ztrávili odesíláním odpovědí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.