Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký robot se strouhadlem na brambory?

Od: rotorod® odpovědí: 8 změna:

dobrý den

poradili by jste mi konkrétně nějaké kuchyńské roboty, sháním aby byl součásti nádstavec na stouhání brambor (na bramborák,...). Mlýnek na maso součástí také bude super. Jde mi hlavně o výdrž materíálu, aby to nebylo z laciného plastu co se hned ulomí. Slyšel jsem že bosh takové ty "lámací" součástky nemá z plastu, ale nevím. Myslím si že za bosh se platí hodně za zančku, možná se ale pletu? Myslím si že Eta je taky super?

Máte teda nějaké osobní zkušenosti nebo rady a doporučení? Cena do 10tis.

děkují

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Doporučím Bosch řady 4, tento set obsahuje vše potřebné; ovšem málokterý má v základu kotouč na bramborák, proto zde odkaz. Máme typ řady 4 už dlouho, mohu jen doporučit...

doplněno 03.12.18 11:40:

Můžete se podívat i na tento, je zde nová pohonná jednotka, jinak příslušenství stejné...ale...mladým, kteří mají ten nový typ, se porouchal po asi pátém použití, reklamace v záruce, po 27 dnech zpět ze servisu, vyměněna "řídící deska", alespoň dle montážního listu...Starší typy mají mechanický přepínač, vypadá na méně poruchový, ten náš je v provozu 2 - 3x týdně (bábovka, bramborák apod) už sedmým rokem...

Aha, teď vidím, že chybí odkaz na ten s novou pohonnou jednotkou...doplněno

Kotouč na bramborák jsme si dokupovali, ale nakonec používáme jiný... středně hrubý na půlku várky a zbytek na jemno. Je to tak nějak nejlepší. Ale klasické ruční struhadlo mám v tomto případě raději. *hi*

A to já zas dělám bramborak zásadně na hrubých zubech. Ty bramboráky jsou pak tak trochu do švýcarského resti. Jsou křupavější. Takovému tomu hospodskému blátíčku jsem nikdy na chuť nepřišel. To snad jedině když dělám ty přílohové v livanečníku. Abych ale nebyl úplně offtopic, ten Zelmer není špatný nápad. Měli jsme od nich plastový strojek se struhadly na kliku a sloužil desítky let. Takže ty jejich plasty vydrží.

athenaise*
hodnocení

1x

Já si před cca 5ti lety koupila tenhle, ale v kamenném obchodě a slouží bez kazu do dneška.

shopprovas.cz/...

hahanaj*
hodnocení

0x

Koupili jsme si Bosch MUM 4880 a nadělíme si ho pod stromeček . Cenově je dobrý a má vše potřebné. Líbil se mi celokovový-ale neměl ty struhadla a stál jednou tolik -tak jsem ho zavrhla.

joudis*
hodnocení

0x

Také jsem pro Bosch MUM48A1 ...vše co potřebujete má Spokojenost neměnil bych.

hodnocení

děkuji Vám, kdyby ještě někdo se chtěl podělit o zkušenosti, budu rád

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]