Nejste přihlášen/a.
dobrý den
poradili by jste mi konkrétně nějaké kuchyńské roboty, sháním aby byl součásti nádstavec na stouhání brambor (na bramborák,...). Mlýnek na maso součástí také bude super. Jde mi hlavně o výdrž materíálu, aby to nebylo z laciného plastu co se hned ulomí. Slyšel jsem že bosh takové ty "lámací" součástky nemá z plastu, ale nevím. Myslím si že za bosh se platí hodně za zančku, možná se ale pletu? Myslím si že Eta je taky super?
Máte teda nějaké osobní zkušenosti nebo rady a doporučení? Cena do 10tis.
děkují
Doporučím Bosch řady 4, tento set obsahuje vše potřebné; ovšem málokterý má v základu kotouč na bramborák, proto zde odkaz. Máme typ řady 4 už dlouho, mohu jen doporučit...
Můžete se podívat i na tento, je zde nová pohonná jednotka, jinak příslušenství stejné...ale...mladým, kteří mají ten nový typ, se porouchal po asi pátém použití, reklamace v záruce, po 27 dnech zpět ze servisu, vyměněna "řídící deska", alespoň dle montážního listu...Starší typy mají mechanický přepínač, vypadá na méně poruchový, ten náš je v provozu 2 - 3x týdně (bábovka, bramborák apod) už sedmým rokem...
Kotouč na bramborák jsme si dokupovali, ale nakonec používáme jiný... středně hrubý na půlku várky a zbytek na jemno. Je to tak nějak nejlepší. Ale klasické ruční struhadlo mám v tomto případě raději.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.