Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho je snímek z microkamerky?

Od: liliana odpovědí: 16 změna:
Dobrý večer, otázka je dána. Dekuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba hned.

hodnocení

0x

Otázka je dána, ale pěkně blbě... Z jaké microkamerky? A za jak dlouho je snímek kde?

liliana
hodnocení

No, myslím sledovací mikrokameru.

to jsme pořád tam kde jsme byli...

no, taková sledovací mikrokamerka má určitě v sobě microSD kartu, nebo i USB (záleží na konkrétním typu)

Takže kdykoliv můžete z kamerky kartu vytáhnout či ji přes USB připojit do počítače a fotky/videa si stáhnout do počítače. Lze to tedy opravdu prakticky kdykoliv a hned.

@mikihans: No, některé kamery mají zabudovanou wi-fi, takže tam je to ještě o řád rychlejší, než při manipulaci s kartou. Tam je to opravdu prakticky ihned.

Ano, tato možnost mě nenapadla. Jako špionážní kameru jsem bral automaticky takovou tu srandu s kamerou v propisce, co má slot na microsd *smich*

liliana - neumět formulovat otázka. Za jak dlouho je snímek kde? Nechápu myšlení některých lidí, kteří neumí formulovat srozumitelný dotaz a čekají (možná) srozumitelnou odpověď.

hodnocení

0x

Co to je za otázku, neumíš se normálně zeptat?

hodnocení

0x

Třeba za několik milisekund, až za pár let (případně nikdy).

Moje matka mně často říkala: "na blbou otázku čekej blbou odpověď ". ;)

berger*
hodnocení

0x

Nedávno jsem si cvičně dal kamerku na zadní okno auta,přes wifi spároval s mobilem a podle obrazu se pokusil couvat. Katastrofa,na těch třech metrech se obraz opozdil o dvě vteřiny.

Na třech metrech se signál šířící rychlostí světla těžko opozdí o 2 sekundy, opoždění je způsobeno rychlostí zpracování obrazu kamerkou a následně mobilem.

berger*

*smich*,však nepíši,že se opozdil signál,ale obraz,zobrazení na mobilu. I když,on to vlastně není mobil,ale mobilní telefon. Mobil je plastika s pohyblivě spojenými tvary,že?

Jde o podstatu anebo se slovíčkaří?

No kdyby nebyla zmínka o těch třech metrech...

Někdo by si mohl myslet, že se vzdáleností se to zhoršuje, takže o slovíčkaření opravdu nejde

berger*

A jo,vlastně máte pravdu,tři metry jsou irelevantní. Dnes jsem to hodil za přední sklo,mobil :) na palubce,zpoždění stejné...*mir*

hodnocení

0x

No, vzhledem k tomu, že závodní koptéry koukají něčím takovým a létají na složitých tratích rychlostí nad 150 km/h, asi to zpoždění nebude velké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]