Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozvučení místnosti

Od: orafte® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím jako naprostému laikovi v této oblasti poradit, jaký koupit reproduktor k mobilu či jinak ozvučit místnost? Jde mi o to, že při cvičení nechci zvedat telefon a mít ho u ucha a hlasitý hovor funguje jen na krátkou vzdálenost, ideálně přes hlasové ovládání přijmout a ukončit hovor. Děkuji vám.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi nerozumím dobře dotazu, ale pokud chcete v popsané situaci přijímat hovory, kupte si malé handsfree do ucha, takové, které při cvičení nevypadne a máte věc vyřešenou. Pokud vám šlo o něco jiného, pak svůj dotaz upřesněte.

jabraka*
hodnocení

0x

Moje dcera,jako cvičitelka dam,které chtějí zhubnout,si na můj pokyn koupila velký přehrávač,který je určen pro reprodukci z radia,MG kazet i CD.má poslech z dvojice repro dvoupásmových a do boku basový repro.Jeho výkon je dostatečný i při poslechu ve větších místnostech-tělocvičnách.

Doporučuji si pořídit repro kombinaci,která bude mít reproduktory velkého průměru,aspoň 20 cm.Tedy basový,nebo u dvoupásmových aspoň25 cm.

JABRAKA

hodnocení

0x

Není mi jasné, jestli chcete ozvučit místnost hudbou na cvičení, nebo si jen při cvičení mít možnost přijmout nahlas hovor.

Na první možnost bych bral něco jako popisuje Jabraka, na druhou možnost vám postačí levný bluetooth reproduktor s handsfree funkcí z Lidlu.

Ovšem problém bude v onom "hlasovém přijetí a ukončení hovoru". Vzhledem k tomu, že to nahlas vyzvání, tak by vám to stejně nerozumělo co říkáte, a když telefonujete, nemůžete čekat, že při vyslovení "konec" se hovor položí... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]