Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, snad vyzkoušet dvě možnosti. Nejdříve vyndat na chvilku z mobilu baterii, potom ji zase dobře vložit zpět, zkusit zapnout a doufat, že ještě naskočí. Druhá možnost je zkusit tento mobil připojit přes USB k PC a doufat, že ho OS načte (a fotky si překopírovat do PC). Předpokládám, že nabíječku jste už zkoušel (aby nebyla jen prázdná baterie). Zdravím!
Ještě bych přidal jednu možnost, vyzkoušet jiný akumulátor. Ale jestli je deska mrtvá, tak smůla. Specializované firmy by fotky vytáhly, ale nestálo by to za tu cenu, pokud tam tazatel nemá fotku, která se prodá na sothebys v aukci
No a Vy jste neměl zapnuté automatické zálohování fotografií do cloudu? Tedy konkrétně do Fotografií (od Google) na webu?
Pochybuji, že měl. Naprostá většina lidi si ty placky kupuje hlavně pro to, aby byli děsně trendy a cool a využívají je tak zpoloviny. Nějaké zálohování, co to je? Všimněte si, že například když tito lidé potřebují něco mobilem napsat, tak to matlají na displej místo aby to diktovali a o nasdílení a správě souborů na domácí síti či ovládání přístrojů asi nikdy neslyšeli a vy po nich chcete zálohování... Tazatel píše, že se mu fotky uložily do interní paměti. On jim někdo totiž neuměl dát příkaz, kam se ukládat mají.
To je pravda, ale občas se stane, že tito "používatelé" při prvním zapnutí telefonu (když všechno rychle odklikají), zapnou zálohování nevědomky (už jsem potkal telefony, které to nabídly v rámci prvotního nastavení telefonu poté, co byl tento propojen s Google účtem). Tazateli bych doporučil, aby se přihlásil ke svému Google účtu a podíval se do Fotek, jestli tam třeba náhodou nebudou.
Zálohování jsem zaplé neměl, jelikož vždy když se to začalo zálohovat, tak se telefon stával docela nepoužitelným.
Jinak, neřekl bych, že jste mě odhadl zcela přesně. Fotky jsem zálohoval po nějakém čase na externí HDD.. Do interní paměti se mi ukládaly screeny z obrazovky a fotografie z aplikací (snapchat, instagram...) kde i po zaškrtnutí možnosti že chci fotografie ukládat na kartu SD, se bohužel fotografie ukládaly do paměti interní.
A ještě k tomu vašemu diktování. Já osobně hlasové vyhledávání nepoužívám, a raději "matlám po displeji". Ovšem si ani nepamatuji že bych viděl na ulici/v MHD (místa kde nejspíš většinou vídáte lidi používat telefon) někoho kdo by diktoval do telefonu například email, nebo osobní zprávu například na FB, nebo cokoli jiného(na což se většinou telefon dost používá), a všichni "matlají po displeji"...
Na google účtu ty fotografie nemám.. potřeboval bych vědět jak je vytáhnout z telefonu, když je nejspíše požkozená základová deska.
Prosil bych o rady a ne o vaši kritiku. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.